Segona setmana: ens ho passem bé envoltats de natura!


Superada la primera setmana, Vila Minguella estava preparada per gaudir de les Festes fent activitats als entorns naturals de la Vila.

Només començar la setmana, dilluns al matí, en Brau va descobrir el mar. A Tristània no tenen mar i li va encantar descobrir que hi havia un munt de colors i formes a la natura, així que el vam convidar a seguir de prop les nostres activitats i tallers que faríem durant la setmana perquè pogués seguir aprenent coses.

Dimarts, tots els vilatans des dels més petits fins els més grans vam anar fins els terrenys de la Jardinera, al parc de Ca l’Arnús – Can Solei i allà vam trobar-nos amb ella i l’Artista, que ens va explicar que sovint s’envoltava de natura per tal que els seus colors i formes li portessin la inspiració.
Així doncs, per grups, vam decidir investigar quins colors tenia la natura i, amb unes targetes de mostra que ens feien de paleta, vam buscar per tot el parc elements de la natura que coincidissin amb els colors.
Quants colors diferents! Moltíssims tons de verd, marró, groc, rosa, vermell... Un cop vam acabar, ens vam endur aquests trossets de natura a l’escola i, per grups, vam fer uns collages molt creatius, inspirats amb els colors de la natura, per poder ensenyar-ho a en Brau.



Divendres, però, ens vam trobar amb una sorpresa. Els guardes de Tristània havien arribat a Vila Minguella. A primera hora del matí havien parlat amb l’Alcaldessa per preguntar-li si havia vist en Brau. L’Alcaldessa, per poder cobrir en Brau i que seguís amb nosaltres aprenent com vivim, va dir-los que no el coneixia. Els guardes li van agrair la col·laboració però tot i així li van donar una bona pila de cartells on s’anunciava: “ES BUSCA 13 12 4-1”, i li van demanar que els pengés per tota la Vila per si algú l’havia vist.
I tant que l’havíem vist! En Brau, però, té la nostra paraula de que l’encobrirem per tal que pugui passar totes les festes amb nosaltres, així que... ens haurem de fer els suecs!
Tots teníem clar que no el delataríem però, a més, el Bufó de la Vila va tenir una idea magnífica per despistar els guardes de Tristània si tornaven a passejar per la Vila: els estem preparant una bona broma! El Bufó va proposar que tots ens féssim passar per en Brau i, amb la col·laboració de la Sastressa (que ens va donar un patró del seu taller), tots els vilatans de Vila Minguella ens elaborarem un antifaç per poder despistar els guardes si vénen a buscar en Brau. Veuran tanta gent vestida igual que no sabran trobar-lo!

Ja tenim feina, doncs, per la setmana vinent: tots a fer-nos un bonic antifaç i a pensar com seria el nostre nom escrit amb números!

Hi ha una cosa que tenim clara: units som més forts i junts podrem ajudar en Brau!

Comentarios

Entradas populares de este blog

Fotografies 4a setmana: la Vila Minguella més creativa!

Fotografies de l'última setmana