Primera setmana: Decorem la Vila i descobrim uns números misteriosos!

Durant la primera setmana de les Festes d’Estiu de Vila Minguella, els vilatans i vilatanes vam agafar amb forces l’esperit feliç i festiu del nostre poble.

Des dels més petits als més grans, vam estar treballant amb il·lusió per ajudar a decorar la vila: fanalets, flors, arbres...  ara encara tenim els carrers més ben guarnits!






El nostre nou amic, en Brau, va passar amb nosaltres els seus primers cinc dies emocionat per tot el que veia i descobria. Quantes coses a noves! Macarrons? A Tristània només mengen una pasta gris que desempaqueten cada dia... i. a més, mengen en taules individuals de cara a la paret. Nosaltres vam poder-li ensenyar que les cuineres ens fan un menjar boníssim i que a la cantina del poble mengem molt ben acompanyats i fins i tot cantem abans de començar a dinar per desitjar-nos un bon profit. En Brau ni tan sols sabia què volia dir cantar... així que vam haver de fer molt bona feina!

Divendres a la tarda, mentre estàvem tots reunits a la Plaça Major per ensenyar a la resta de la Vila la decoració que havíem preparat, el Carter del poble va arribar amb un sobre misteriós. Anava dirigit a Vila Minguella, però tenia un número que no sabíem identificar: 13 12 4 -1.

Entre tots els vilatans, vam descobrir que hi havia vàries peces d’un puzle repartides per racons del poble i, treballant en equip vam poder trobar-les, ajuntar-les totes i descobrir que els números 13 12 4 – 1 feien referència a la paraula BRAU, el nom del nostre visitant de Tristània!

Després de cridar-lo perquè vingués i li poguéssim entregar la carta, en Brau va llegir-la i ens va dir que era de la seva àvia Amor, li demanava que li contestés per saber com li havia anat el viatge fins a Vila Minguella, i també li deia que pel poble començaven a córrer rumors que en Brau havia marxat, cosa que no estava permesa.


En Brau, però, ens va demanar que l’encobríssim en cas que preguntessin per ell, ja que tenia moltes ganes de quedar-se amb nosaltres a Vila Minguella per seguir descobrint com vivíem i li ensenyéssim a riure, jugar, cantar, ballar i passar-s’ho tan bé com nosaltres.

SERÀ UN PLAER, BRAU! Ara ets el nostre convidat i et farem descobrir la màgia de Vila Minguella!

Comentarios

Entradas populares de este blog

Fotografies 4a setmana: la Vila Minguella més creativa!

Fotografies de l'última setmana